Over ons

Boutique MoDo is een gezellige grote winkel midden in de winkelstraat van Noordwijkerhout. Wij hebben erg ons best gedaan op de inrichting en inhoud van de winkel. We krijgen dan ook vaak de vraag bij binnenkomst of dit écht een tweedehands winkel is. Wij zijn begonnen in November 2011 in een pand van 50m2, maar groeide snel uit onze voegen. Per November 2015 zijn wij gevestigd in een 150m2 groot pand op Zeestraat 2H, tegenover modeketen Takko en schuin tegenover de Hema

Wij verkopen: 

 • Tweedehands merkkleding 
 • Nieuwe (merk)kleding 
 • Tweedehands & nieuwe schoenen & tassen 
 • Nieuwe Sieraden & accessoires
 • Edelstenen, zoutsteen lampen, aromazout, pendels, chakra artikelen van Ruben Robijn.
 • Trendy items zoals Spinners, Pokemon plush, Emoji tassen/shirts/sleutelhangers.  

Aanwezig bij ons:

 • 3 paskamers
 • Een pinapparaat 
 • Beveiliginscamera's, poortjes & labels ;)

 

Collectie voor: 

 • dames (t/m mt 54)
 • heren
 • baby- en kinderen

Tweedehands:

Mede door de stagnerende economie schieten kringloopwinkels en tweedehands kledingwinkels als paddenstoelen de grond uit. Er is een toenemende vraag naar merkkleding voor minder geld. Boutique MoDo onderscheidt zich van de kringloopwinkels en meeste tweedehands winkels door het opvallende aanbod van kleding in uitstekende (nieuw)staat. Je kan ervan uitgaan dat de aangeboden kleding geen gebreken heeft (tenzij specifiek vermeld).


Er wordt door Boutique MoDo naar gestreefd, om een uitgebreide collectie merkkleding uit het midden- en hoog segment aan te bieden. Wanneer er kleding wordt aangeboden uit het lagere segment is dit omdat de kleding in het chic & trendy modebeeld past van Boutique MoDo. Er wordt streng op de staat en kwaliteit toegezien.

 

Nieuw:

De nieuwe kleding is uiteraard ongedragen en kán inclusief het originele prijskaartje zijn. De prijzen voor de nieuwe kleding liggen meestal iets hoger dan de tweedehands kleding, maar zal desondanks een fractie van de originele nieuwprijs zijn.

Inname kleding

In de afgelopen jaren hebben wij 400 inbrengers in ons bestand opgenomen. Dit heeft heel veel van onze tijd gevergd en leidde ook tot chaotische situaties. Daarom is er in 2017 besloten gebruik te maken van ongeveer 50 vaste inbrengers. Vooralsnog is er nu dus geen mogelijkheid om je bij ons in te schrijven als nieuwe inbrenger. Je kleding als gift afgeven voor ons goede doel Kledingbank MeVe kan natuurlijk wel. Meer informatie over de kledingbank vindt je hier.

 

Noordwijkerhout

Noordwijkerhout heeft een leuk centrum met bekende ketens maar ook kleinere winkeltjes en verder veel restaurants, lunchrooms en cafe’s gesitueerd om de witte kerk. Noordwijkerhout is erg gericht op de toeristen die in het seizoen april-augustus verblijven op de omliggende campings i.v.m. de korte afstand naar strand, duinen en bollenvelden. 

Ook organiseert Noordwijkerhout heel erg veel leuke dagen en is er zo altijd wat te beleven. Van Clowntjesdag tot Shantykoren. En vooral Koningsdag en Carnaval wordt zeer uitgebreid gevierd.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00-18.00u
Woensdag: 10.00-18.00u
Donderdag: 10.00-18.00u
Vrijdag: 10.00-18.00u
Zaterdag: 10.00-17.00u

Parkeren

2 uur gratis in parkeergarage Victoriberg (onder Albert Heijn) of langs de rondweg.